Over Sobry

Over Ontstoppingsdienst Sobry

Op zoek naar een betrouwbare, professionele ontstoppingsdienst met jarenlange ervaring en diepgaande expertise? Bij Ontstoppingsdienst Sobry helpen we je graag verder. Na zelf bij verschillende ontstoppingsbedrijven en in de bouwsector aan de slag te zijn geweest, ken ik de beste technieken en analyseer ik snel met welk probleem jij te maken hebt. Zo kunnen we je noodsituatie snel oplossen.

Flexibel en voor een vaste prijs

Bij aankomst analyseer ik samen met jou het probleem en beslissen we welke technieken we het beste kunnen toepassen. Daarbij hou ik ook steeds rekening met eventuele verborgen problemen die in de nabije toekomst kunnen opduiken.

Daarna bied ik je een oplossing op maat aan, met een duidelijke offerte. Dat we voor een scherpe prijs werken, kan je hier zelf ontdekken. Onze prijszetting is vast, dus komen er geen verrassingen op het einde van de rit.

Waarom kiezen voor Sobry

We blijven op de hoogste van de nieuwste technieken en scholen ons continu bij. Ook ons machinepark is uitgebreid en we werken met een compacte wagen om alle locaties te kunnen bereiken. Geen nood dus als je bijvoorbeeld een probleem hebt in een (ondergrondse) garage. Uiteraard beschikken we over de nodige erkenningen en vergunningen.

Bij Sobry gaan we aan de slag alsof het onze eigen woning betreft. Of het nu om een verstopte wc, geurhinder of een hardnekkige urinesteen gaat: wij doen onze job met veel passie en enthousiasme. Zelf opgegroeid in een milieu van zelfstandigen, ben ik flexibel en sta ik altijd voor je klaar. Alles om de beste, meest professionele service te kunnen bieden.

Neem contact op

Ontstoppingsdienst nodig?
Contacteer ons nu en wij zijn snel ter plaatse.
Vakkundig en proper opgelost, en dit aan vaste prijzen.