Ontstopping

Wanneer verstopping ontstaat in huis kan dit een serieuze inbreuk zijn op uw dagelijkse comfort. Met een obstructie in uw afvoer, een verstopte wc of geurhinder in huis blijft u het liefst niet te lang zitten. Daarom zijn wij bij Ontstoppingsdienst Sobry 24/7 bereikbaar.

Welke verstoppingen pakken wij aan?

Een verstopte afvoer, verstopt toilet of het traag weglopen van het water in uw sanitaire toestellen kan verschillende oorzaken hebben. Zeepresten, vet of vochtige doekjes zijn er enkele. Ook buitenshuis kan uw afvoer verstopt zitten. Misschien loopt het water uit uw regenbuizen en afvoerpijpen niet goed weg, of loopt er een putje over waardoor het afvalwater een andere weg zoekt.

Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring, en met gespecialiseerd materiaal, stellen we snel vast wat precies de oorzaak van uw verstopping is. We pakken de verstopping efficiënt aan, zonder de leidingen te beschadigen. Hebben we te maken met een onderliggend, structureel probleem? Dan zoeken we een permanente oplossing op maat.

Je kan bij ons terecht voor het ontstoppen van:

Oorzaken van een verstopping

In de badkamer

Veel verstoppingen in het toilet worden veroorzaakt door vochtige doekjes, te dik toiletpapier of keukenpapier. Ook een speelgoedje of een wc-blokje kan de afvoer blokkeren. Heeft u last van corrosie of kalkafzetting, dan kan de aangegroeide kalk loskomen en zich vastzetten in een bocht.

Verstoppingen in een urinoir worden meestal veroorzaakt door urinesteen die de afvoer doen dichtslibben of doordat er geen filter in ligt. Dan kunnen kauwgom of andere dingen het urinoir verstoppen.

Buitenshuis

Een verstopping kan voor veel problemen zorgen. Zo kan de afvoer van de put verstopt zijn of is er een verzakking of een breuk in de leiding gekomen. Bladval, mos, zand kunnen dan weer obstructies in het regenwaternetwerk veroorzaken.

Onze oplossing

Er kan heel wat misgaan in de leidingen van je woning. Gelukkig hebben wij voor elk soort verstopping een oplossing, in de vorm van de juiste materialen en de nodige vakkennis. Liever voorkomen dan genezen? Ook voor het preventief reinigen van je rioolnetwerk staan we tot jouw dienst.

Douche ontstopping

De douche geeft u een heerlijke frisse start van de dag of een ontspannen afsluiting. Maar soms komt u plots met uw enkels het water in te staan.

Wanneer u zelf uw doucheputje niet kunt ontstoppen, kan dat gevaarlijk zijn. Laat daarom altijd een professional het werk doen. Onze professionele ontstoppingsdienst is hier perfect voor.

Wij zijn dé experts op het gebied van ontstoppingen van uw doucheputje. Dankzij onze uitgebreide expertise kunnen wij uw probleem snel en efficiënt verhelpen.

Bad ontstopping

Een verstopte afvoer in bad is geen pretje, maar gelukkig kunt u er snel en eenvoudig van afkomen door de hulp in te schakelen van onze techniekers.

Zij zullen uw probleem snel en efficiënt oplossen. Ontstoppingsdienst Sobry is de beste in het ontstoppen van badafvoeren. Wij gebruiken alleen het beste gereedschap en zorgen ervoor dat uw afvoer snel ontstopt is. Wilt u tijd en ergernis besparen? Bel dan nu en maak een afspraak voor het ontstoppen van uw bad!

Gootsteen ontstopping

Een verstopte gootsteen is een echte doorn in het oog. Niet alleen is het onhygiënisch, maar het ziet er ook gewoon niet uit. Laat ons helpen u van dit probleem te verlossen zodat u weer met een gerust hart kunt genieten van een schone gootsteen.

De vakmannen van ontstoppingsdienst Sobry staan 24/7 voor u klaar voor een efficiënte ontstopping. Wanneer u een verstopping in uw gootsteen heeft, is het belangrijk om snel te handelen. Onze lokale expert is altijd bereikbaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Toilet ontstopping

Een verstopte wc is niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. Uw toilet doorspoelen kan niet meer, u bent continu bang voor overstromingen en het verspreidt meestal ook nog een nare geur. Onze ontstoppers zijn gespecialiseerd in het oplossen van een verstopte wc en zullen ervoor zorgen dat uw probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer in uw keuken of badkamer kan snel voor ongemakken zorgen. Onze vakmannen kunnen dit echter snel en efficiënt voor u oplossen, zodat u weer rustig kunt genieten van een schoon huis.

Riool ontstopping

Het riool is de afvoer van uw huis waar al het afvalwater naartoe loopt. Zorg ervoor dat dit water weg kan lopen door regelmatig uw riolering te laten schoonmaken.

Al uw afvoerbuizen worden dag in dag uit onderworpen aan zeep, vet, haren en huishoudwater. Het is dus niet gek dat er een verstopte riolering ontstaat. Gelukkig is er een oplossing: professionele ontstopping.

Heeft u uw verstopte riool al geprobeerd te ontstoppen met baking soda, ontstoppingsmiddel, een klassieke ontstopper of hoge druk, maar lukt het nog steeds niet? Dan is het tijd om onze ontstoppingsdienst in te schakelen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw verstopte riool weer vrij van verstoppingen is.

Heeft u last van verstoppingen? Wij kunnen u helpen!

Wij zijn de ontstoppingsspecialisten in Vlaanderen en kunnen uw probleem meteen oplossen. Onze ontstopper komt aan huis uw problemen snel en professioneel oplossen, zodat u verder kunt met uw dag. Ontstoppingsdienst Sobry helpt u met onze jarenlange ervaring terugkerende verstoppingen te voorkomen.

Ontstoppingsdienst 7 dagen op 7

Wanneer u last heeft van een verstopping, aarzel dan niet om onze ontstoppingsdienst te bellen. Onze ontstopper is 7 dagen per week bereikbaar en zal u snel en vakkundig helpen.

We werken enkel met vaste prijzen

Wij zijn een betrouwbare ontstoppingsdienst met een vaste prijsstructuur, waardoor u altijd de beste prijs krijgt voor onze diensten zoals camera inspectie, ontstoppingen en geurdetectie.

Onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie in Vlaanderen staan garant voor een perfecte service en correcte prijs.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze diensten? Bel dan vandaag nog op 0467 00 50 50 of neem contact met ons op via onze website.

Neem contact op

Ontstoppingsdienst nodig?
Contacteer ons nu en wij zijn snel ter plaatse.
Vakkundig en proper opgelost, en dit aan vaste prijzen.