Ontstopping

Vaste prijs, vlotte doorstroming - Ontstoppingsdienst Sobry maakt het waar

Als uw wc niet wil doorspoelen of uw gootsteen zich gedraagt als een verstrooide professor, dan kan dat uw dagelijks comfort flink verstoren.

Gelukkig hoeft u niet te blijven zitten met deze ellende. Ontstoppingsdienst Sobry staat klaar om deze rioolrampen doeltreffend te bestrijden, 24/7! Dus waar wacht u nog op? Schakel onze vakman in die ervoor zorgt dat u weer kunt genieten van frisse lucht en een vlot doorspoelende afvoer of riool.

Onze ontstoppingen zijn onverslaanbaar: elke verstopping heeft geen schijn van kans

We kunnen het allemaal toegeven, er is niets vervelender dan een verstopte afvoer, verstopt toilet of traag wegstromend water in uw sanitaire installaties. Het is net alsof u vastzit in het toilet van een slecht horrorverhaal en niet weet hoe u eruit moet ontsnappen.

Maar maak u geen zorgen, de schuldige is vaak een aantal hardnekkige overblijfselen van uw culinaire experimenten, zoals zeepresten, afwasmiddel, etensresten, vet en vochtige doekjes. Wie wist dat de restjes van uw culinaire hoogstandjes zo’n ravage konden veroorzaken in uw leidingen?

En alsof het allemaal niet erg genoeg is, kan de ellende zich zelfs buiten voortzetten. Misschien is er een putje in uw afvoerbuis die een ongewenste omweg creëert voor uw afvalwater.

Maar maak u geen zorgen, onze loodgieter biedt de juiste ontstopping voor uw verstopte riolering en verstopte afvoer met onze vakkennis en jarenlange ervaring.

We zullen het probleem meteen oplossen met onze gespecialiseerde materialen en ervoor zorgen dat het water weer zo vrij kan stromen als een wildwaterrivier. Geen riolering, afvoer, wc en wasbak die we niet kunnen aanpakken!

U kunt bij onze ontstoppingsdienst terecht voor:

Veelvoorkomende oorzaken van een verstopping

In de badkamer

Een verstopte afvoer… Het lijkt wel alsof onze sanitaire voorziening een afvoerprobleem heeft dat vergelijkbaar is met de files op de snelweg. De oorzaak is meestal ons haar, dat zich opstapelt in het doucheputje als we ons scheren en spoelen.

En voordat u het weet, zit uw afvoerputje vast in een haarbal van verstopping. Maar niet alleen douchen haren zijn de boosdoeners, ook zeepresten en andere rommel kunnen ervoor zorgen dat het water niet meer wegloopt.

Verstopping ontstaat ook in het toilet door vochtige doekjes, te dik toiletpapier, of zelfs een wc-blokje. En dan hebt u nog de corrosie en kalkaanslag die zich vastzetten in bochten en de riolering compleet blokkeren.

In de keuken

De keuken, het epicentrum van culinaire creativiteit en dagelijkse chaos. En al die activiteit zorgt ervoor dat er flink wat vuil en rommel ontstaat in de afvoer van de keuken.

Het is als een wilde rit in een achtbaan, met etensresten, vet en olie die wild heen en weer slingeren en uiteindelijk vast komen te zitten in de leiding. Het kan zo erg worden dat de verstopte leiding het begeeft en u eindigt met een nieuw type waterval: een vuilwaterwaterval.

Buitenshuis

Een verstopping kan als een ravage aanrichten in uw rioleringsstelsel. Het kan zijn dat de afvoer is verstopt, of dat er een verraderlijke verzakking of gebroken leiding is ontstaan.

Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen bladeren, mos en zand samenwerken als bondgenoten van chaos en obstakels veroorzaken in de buizen.

Wees op uw hoede, want deze obstructies kunnen resulteren in een knallende verstopping in uw riolering die uw routine verstoort.

Ontstopping dreigt? Onze experts weten er wel raad mee

Zit uw afvoer verstopt? Geen zorgen, u kunt rekenen op onze ontstoppers die de perfecte remedie hebben voor elk rioolprobleem dat zich voordoet.

Met onze oersterke ontstopping en uitgebreide expertise maakt onze ontstoppingsdienst korte metten met elke verstopping in uw afvoer, toilet of riool.

Doucheputje ontstoppingen

Niets is zo vervelend als met uw voeten in een onverwachtse vijver in de douche staan. Geen zorgen, onze ontstoppingsdienst staat voor u klaar!

Dus laat onze ontstopper de strijd aangaan tegen dat vervelende laagje water en geniet weer van een heerlijk frisse start of een ontspannen afsluiting van uw dag.

douche ontstoppen

Bad ontstopping

Is de afvoer verstopt in uw bad. Geen pretje, hè? Maar geen nood! Ontstoppingsdienst Sobry is hier om u te redden van de onderwaterchaos.

Onze heldhaftige ontstoppers gebruiken alleen het beste gereedschap om uw afvoer te ontstoppen. Geen gepruts met haren en zeepresten meer voor u!

Gootsteen ontstopping

Een verstopte gootsteen is een regelrechte nachtmerrie. Het is niet alleen een broeinest van bacteriën, maar het is ook een onooglijk zicht.

Onze loodgieter kan dit razendsnel ontstoppen, zodat u kunt genieten van een smetteloze gootsteen zonder stress.

gootsteen ontstoppen

Toilet ontstopping

Een verstopte wc is niet alleen een spelbreker voor een rustig toiletbezoek, maar kan ook leiden tot een rampzalige overstroming en een geur die erger is dan de boodschap die u achterlaat.

Gelukkig staan onze ontstoppers paraat om u te redden van dit probleem!

toilet ontstoppen

Verstopte afvoer ontstoppen

Wanneer uw verstopte afvoer een nieuwe hobby lijkt te worden, is het tijd om onze loodgieter te laten binnenkomen als de redder in nood. De ontstopper zal die verstopping snel en efficiënt ontstoppen, zodat u weer kunt genieten van een schoon huis zonder vieze verrassingen.

afvoer ontstopper

Verstopte riolering ontstoppen

De riolering is de onzichtbare held van uw huishouden, waar al het afvalwater en andere materie naartoe stroomt.

Maar zelfs de heldhaftigste riolering kan soms niet op tegen de berg aan zeepresten, vet, haren,… dat dagelijks door uw afvoer en riool stroomt.

Maar wees gerust, want onze professionele ontstoppingsdienst heeft alles in huis om uw riool te ontstoppen.

riool ontstoppen

Van slakkengang naar stromend water: Ontstoppingsdienst Sobry lost het op

Als uw gootsteen of doucheputje net zo langzaam is als een slak op een zondagochtend, is het tijd om onze ontstopper in te schakelen. Onze loodgieter biedt een snelle en efficiënte service die u helpt bij het ontstoppen van al uw verstopping.

Ontstoppingsdienst Sobry dat is:

  • Vakkundige loodgieters met jarenlange ervaring
  • Vaste, transparante prijzen en een snelle service
  • 7 dagen op 7 bereikbaar
  • Snel ter plaatse

Onze ontstopping tips voor kleine verstoppingen

Met onze ontstopping tips kunt u eenvoudig kleine verstoppingen zelf proberen te ontstoppen. Maar als het probleem toch te groot is, staat onze ontstopper in uw regio voor u klaar.

Afvoer verstopt? Plopper uw probleem weg

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dan kan een ontstopper helpen. Met de plopper of ontstopper plaatst u deze op de verstopte afvoer en beweegt u deze op en neer.

Hierdoor ontstaat er een zuigende kracht die ervoor kan zorgen dat uw probleem opgelost wordt.

Trek handschoenen aan

Trek lange handschoenen aan en voel voorzichtig in de afvoer. Probeer vervolgens met uw handen het opgehoopt vuil uit de afvoer of gootsteen te halen en zo de verstopping te verhelpen.

Los verstoppingen op met heet water

U kunt kokend water gebruiken die ervoor zorgt dat een verstopping losweekt. Kook een emmer water, giet de emmer in het probleemgebied en spoel het door. Als u weinig resultaat ziet, kunt u dit een aantal keer herhalen of wat langer wachten.

Gebruik dit ouderwetse middel

Met dit oude maar goude mengsel, kunt u snel en eenvoudig uw wc of afvoer ontstoppen. Meng gewoon wat azijn met baking soda en laat het schuimen in uw wc of afvoer. Giet er gewoon heet water op, laat het een nacht staan en spoel hierna door.

Verstopping oplossen met een ontstoppingsveer

Gebruik een ontstoppingsveer om hardnekkige vuilresten uit de wc, douche of bad te verwijderen. Deze kunt u kopen bij een ijzerhandel.

Bij ons is niet alleen de prijs concurrerend, maar ook onze ontstoppingsrace tegen de klok

Wist u dat onze ontstopper meer weet over afvoerbuizen dan de gemiddelde rioolrat? Wij zijn de ontstoppingsdienst die niet alleen betrouwbaar is, maar ook een vaste prijsstructuur heeft – dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten die uit het niets opduiken.

We bieden een scala aan diensten aan, waaronder camera inspectie, ontkalken van leidingen, ontstopping en geurdetectie.

Onze klanten waarderen niet alleen onze correcte prijzen, maar ook onze uitstekende spoedservice en correctheid. Het is geen wonder dat ze keer op keer bij ontstoppingsdienst Sobry terugkomen.

Dus als u ook op zoek bent naar een betrouwbare ontstoppingsdienst, neem dan gerust contact met ons op. Wij bijten niet, behalve misschien in hardnekkige verstoppingen.

Neem contact met onze ontstoppingsdienst op

Ontstoppingsdienst nodig?
Contacteer ons nu en wij zijn snel ter plaatse.
Vakkundig en proper opgelost, en dit aan vaste prijzen.