Ontstopping Overijse

Ontstoppingsdienst Sobry biedt u de meest concurrerende prijzen aan in Overijse

Heeft u snel een professionele ontstoppingsdienst nodig in regio Overijse? Bij Ontstoppingsdienst Sobry kunt u rekenen op ervaren ontstoppers om u verder te helpen!

Wij klaren de klus in een mum van tijd. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise stellen we de verstoppingen meteen vast en bieden een oplossing tegen een vaste prijs.

Een betrouwbare ontstoppingsdienst in Overijse

Ontstoppingsdienst Sobry in Overijse, dat is:

  • Persoonlijke service
  • Snel ter plaatse in Overijse
  • Een vakkundig en propere ontstopping
  • Rioleringswerken tegen een vaste prijs

Ontstoppingsdienst Overijse voor al uw problemen

Ontstopping Overijse

Als uw water langzaam of helemaal niet stroomt, heeft u misschien hulp nodig bij het verhelpen van een verstopping in uw afvoeren. Gelukkig hebben we veel gereedschap tot onze beschikking om bijna elke soort verstopping snel te ontstoppen in Overijse en omstreken.

Bij een verstopping in uw leidingen en afvoerbuizen worden alleen de leidingen van uw toilet, douche, gootsteen, keukenafvoer,… aangetast.

Als de oorzaak van het probleem in uw sanitair, gootsteen of afvoer ligt, bestaat de kans dat meerdere sanitaire apparaten zoals uw douche en toilet niet goed functioneren. Als de ontstopper geen succes heeft, gaan we over tot handmatige ontstopping.

Bij verstopping ontstoppen in het riool en de leidingen moeten we een spiraalreiniger van het slangtype of een hogedrukreiniger gebruiken.

Ontstoppingsdienst Sobry hanteert vaste prijzen voor onze ontstopping in Overijse. Wilt u meer weten over wat we kunnen oplossen, neem dan gerust vrijblijvend contact met onze Sobry ontstoppingsdienst Overijse op.

Camera inspectie Overijse

Vermoed u een probleem in uw riool zoals roest, een verzakking, ingegroeide boomwortels of slijtage, maar kan u de oorzaak zelf niet vinden?

Aan de hand van een camera inspectie van uw leidingen en riool, kunnen we meteen aan de slag gaan om uw probleem op te lossen.

Geurdetectie Overijse

Last van geurhinder in of rond uw huis in Overijse? Geurdetectie kan de aanleiding snel en eenvoudig blootleggen of dat nu een verstopping, lek of een ander probleem is.

Hoe dit in z’n werk gaat? Volgens het principe: waar rook is, is vuur. Al vullen we uw afvoerleidingen of septische put natuurlijk enkel met onschadelijke, gekleurde rook.

Ontkalken Overijse

Zit er kalk in uw leidingen of zijn er wortels in uw riool doorgedrongen? Aan de hand van een camera inspectie komen we precies te weten waar er in uw afvoerbuizen ontkalking vereist is en reinigen we uw leidingen met professionele apparatuur bij u ter plaatse in Overijse, zonder iets uit te breken.

Toekomstige problemen kan u vermijden door uw leidingen twee keer per jaar te laten inspecteren en eventueel te ontstoppen door Sobry ontstoppingsdienst Overijse.

Advies bij aankoop of renovatie woning in Overijse

Als u een bestaande of nieuwbouwwoning koopt, weet u niet welke addertjes of riolering er onder het gras zitten. Met een camera inspectie brengen wij dat voor u in kaart.

We kijken naar de staat van uw riolering en melden eventueel zwakke punten. Zo weet u wat aangepakt moet worden wanneer u uw huis renoveert.

Herstellingen Overijse

Is er een lek in uw riolering, afvoer of put? U merkt het meestal aan de typische geur van een riool en een trager werkende afvoer.

Dit kan op twee manieren worden opgelost: door de buizen te vervangen of door ze te herstellen. Meestal kiezen we de herstelling, want dat kan eenvoudig zonder graafwerken.

Onze ontstopper in Overijse komt eraan

Wanneer u een loodgieter in Overijse nodig heeft om uw verstopte leidingen te ontstoppen, belt u ontstoppingsdienst Sobry.

Onze riolering experts in Overijse verhelpen het probleem snel en op een professionele manier, zodat u verder kunt met uw dag. We helpen u ook nieuwe problemen te voorkomen door u advies te geven over het onderhoud van uw toilet, gootsteen, bad of douche.

Het eerste aanspreekpunt voor al uw verstoppingen

Een verstopt toilet, een verstopte riolering, een verstopte gootsteen en een verstopt bad kunnen erg lastig zijn. Maar maakt u zich geen zorgen! Wij zijn er om u te helpen met ontstoppen en andere problemen, groot of klein.

We ontstoppen graag uw afvoer en leidingen, repareren lekkende kranen of vervangen uw kapotte kranen. Wij leveren al onze diensten in Overijse tegen redelijke prijzen, zodat iedereen ze kan betalen. Geen klus is ons te klein!

Als u een ontstopping nodig heeft, vindt u het waarschijnlijk niet het beste moment om een loodgieter in te schakelen. Als u echter te lang wacht met ontstoppen, zal het probleem alleen maar erger worden en meer kosten om te repareren.

In plaats van te wachten tot dat gebeurt, belt u meteen onze ontstoppingsdienst Overijse! U krijgt hulp van een zeer ervaren loodgieter die de ontstopping oplost.

Ontstoppingsdienst Overijse 24/7

Wanneer u een verstopte afvoer, verstopte douche of verstopte toilet heeft in Overijse en omgeving, heeft u een snelle ontstopping nodig.

U kunt 24 uur per dag op ons team rekenen in Overijse. Onze loodgieter staat klaar om elke ontstopping snel en tegen een eerlijke prijs op te lossen.

Ervaren technici die eerlijk en hard werken

Wij zijn al jarenlang actief in de omgeving en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd bij al onze klanten in Overijse en heel Vlaanderen die ons keer op keer blijven gebruiken vanwege onze uitstekende klantenservice en correcte prijs!

Bel ons vandaag nog op 0467 00 50 50 om een afspraak te maken of als u meer informatie wenst over onze diensten in Overijse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op

Ontstoppingsdienst nodig?
Contacteer ons nu en wij zijn snel ter plaatse.
Vakkundig en proper opgelost, en dit aan vaste prijzen.