Geurdetectie Lierde

Wij sporen rioolgeuren snel en nauwkeurig op in regio Lierde

Heeft u een stinkende afvoer of geurhinder in uw huis in regio Lierde? Wij kunnen u helpen! Geurdetectie onthult de bron van de overlast snel en gemakkelijk.

Wat veroorzaakt slechte geuren in huis?

De bron van huishoudelijke geuren ligt vaak onder de oppervlakte, in de leidingen. De diepere oorzaak moet worden aangepakt voordat u meer problemen die erdoor worden veroorzaakt kunt elimineren.

Bij stankoverlast kunnen ook vliegen en muggen hun weg naar binnen vinden of kan er schimmel op uw muren verschijnen – problemen die onmiddellijk moeten worden opgelost.

Een indringende rioolgeur kan verschillende oorzaken hebben:

  • Beschadigde of slecht geplaatste afvoerleidingen
  • De slechte aansluiting van een sanitair toestel
  • Een beschadigde sifon
  • Verstopte leidingen
  • Terugslag via de verluchting
  • Een constructiefout in de riolering
  • Een slecht afgesloten put
  • Een gebrek aan sifons en reukafsluiters
  • Een weinig gebruikte gootsteen

Zelfs het weer kan een rol spelen zoals bij een lagedrukgebied, veel regen of harde wind.

Omdat geurhinder alleen op bepaalde momenten waarneembaar is – en nooit wanneer iemand langskomt om de oorzaak van de stank op te sporen – kan er een uitdaging zijn bij de oorzaak opsporen.

Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk details van de geur te observeren en te onthouden wanneer je die opmerkt. Die informatie kunnen we gebruiken in ons onderzoek.

Hoe werkt rookdetectie?

De camera inspectie en het opsporen van lekken kunnen problemen aan het licht brengen zoals geurhinder, verstopping, breuk of openingen en verborgen putten in een rioolstelsel.

Om de bron van de stank op te sporen, vullen we afvoeren met onschadelijke gekleurde rook.

Ook als de oorzaak van de typische rioolgeur ondergronds of ingebouwd is, kunnen we met behulp van camera inspectie en enkele technieken de problemen opsporen. Eens gevonden, kunnen we een oplossing op maat aanbieden.

Een hinderlijke geur in huis

We gebruiken een professionele rookgenerator om een rioolgeur in huis vast te stellen. Dankzij dit proces kunnen we u een vaste prijs aanrekenen, ongeacht het geurprobleem dat we opsporen.

Wanneer er een lokaal probleem is met uw leidingen of riolering, kan de geur van rioolwater soms elke kamer in uw huis doordringen. Onze loodgieter in Lierde zal op een professionele manier de bron van de geurhinder identificeren en deze vervolgens elimineren.

Geurhinder toilet

Als u een vreemde rioollucht in uw toilet opmerkt, kunnen wij de bron van deze geurhinder opsporen en verwijderen. Soms kan uw wc slecht ruiken. Maar wanneer een rioolgeur uit het toilet blijft opstijgen, zelfs na het doorspoelen, is het tijd om ontstoppingsdienst Sobry in Lierde te contacteren.

Wij kunnen precies vaststellen waar in uw toilet of riolering deze geur vandaan komt. Als we de bron van de geur niet meteen kunnen vinden, gebruiken we een speciale rookmachine om te helpen. Wij verhelpen het probleem en nemen de oorzaak van uw wc stank weg.

Geurhinder riool

Rioolgeur veroorzaakt door een septische put of beerput kan zich verspreiden naar uw riool en afvoer. Onze specialisten verhelpen dit snel.

Als u uw beerput niet tijdig leegt of als uw septische put problemen heeft met het afbreken van afvalwater, kunnen er geurproblemen ontstaan. Gelukkig kunnen wij hier direct iets aan doen.

Geurhinder badkamer

Als u last heeft van stank in uw badkamer, is het belangrijk om snel te handelen. Wanneer rioollucht uit uw doucheputje opstijgt, kan dit soms het hele huis zo laten ruiken.

Wij zorgen ervoor dat uw badkamer fris en schoon ruikt met behulp van onze professionele rookgenerator, die de bron van de verstopping opspoort voordat het escaleert.

Kom snel van uw geurprobleem af dankzij ontstoppingsdienst Sobry

Nadat we verstoppingen of andere problemen hebben vastgesteld, gaan onze vakmensen in Lierde en omgeving meteen aan de slag met de herstelling. Ontstoppingsdienst Lierde, Sobry gebruikt verschillende afdichtingsmiddelen, afhankelijk van het type lek.

Onze loodgieter kan uw riool of afvoer repareren of een deel van de riolering of afvoerbuizen vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Ontstoppingsdienst nodig?
Contacteer ons nu en wij zijn snel ter plaatse.
Vakkundig en proper opgelost, en dit aan vaste prijzen.