Camera inspectie Drogenbos

Als professionele ontstoppingsdienst weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw leidingen in goede staat te houden.

Daarom bieden wij onze klanten in Drogenbos en omgeving de mogelijkheid tot een camera inspectie van de leidingen. Op die manier kunnen wij eventuele problemen snel opsporen en verhelpen voordat deze uitgroeien tot grotere, kostbare problemen.

Wat is een camera inspectie?

Een camera inspectie is een methode waarbij wij met behulp van een kleine camera de binnenkant van uw leidingen kunnen bekijken. Deze camera is bevestigd aan een lange kabel, die wij via de ingang van uw leidingen naar binnen brengen.

Op deze manier kunnen wij de staat van uw leidingen bekijken en problemen opsporen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verstoppingen, scheuren of breuken in de leidingen.

Waarom een camera inspectie?

Een camera inspectie is de meest efficiënte manier om problemen in uw leidingen op te sporen. Het grote voordeel van deze methode is dat wij snel en accuraat kunnen werken, zonder dat wij uw leidingen open hoeven te breken. Dit scheelt niet alleen tijd en geld, maar voorkomt ook onnodige overlast.

Daarnaast biedt een camera inspectie nog meer voordelen. Zo krijgt u als klant direct een beeld van de staat van uw leidingen. Wij kunnen u de beelden namelijk direct laten zien en uitleggen wat er aan de hand is.

Ook kunnen wij op deze manier precies zien waar het probleem zit, zodat wij gericht actie kunnen ondernemen.

Onze werkwijze

Bij Ontstoppingsdienst Sobry staan wij voor kwaliteit en goede service. Wij werken daarom altijd volgens een vast stappenplan. Allereerst maken wij een afspraak met u, op een moment dat het u schikt. Op deze manier voorkomen wij dat u lang moet wachten op een afspraak.

Op de afgesproken dag en tijd komen wij bij u langs met onze specialistische apparatuur. Vervolgens brengen wij de camera via de ingang van uw leidingen naar binnen. Terwijl wij de beelden bekijken, leggen wij u uit wat wij zien en wat er aan de hand is.

Indien nodig kunnen wij direct actie ondernemen om het probleem te verhelpen. Hierbij maken wij gebruik van onze uitgebreide kennis en ervaring. Ook kunnen wij u adviseren over het voorkomen van problemen in de toekomst.

Contacteer ons

Een camera inspectie is een belangrijke methode om uw leidingen in goede staat te houden. Het biedt vele voordelen ten opzichte van andere methoden.

Bij Ontstoppingsdienst Sobry staan wij voor goede service en kwaliteit. Wij werken daarom altijd volgens een vast stappenplan, zodat u weet waar u aan toe bent. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Ontstoppingsdienst nodig?
Contacteer ons nu en wij zijn snel ter plaatse.
Vakkundig en proper opgelost, en dit aan vaste prijzen.