Onstoppingsdienst in Lembeek

Heb je snel een professionele ontstoppingsdienst nodig in Lembeek? Bij Ontstoppingsdienst Sobry helpen we je graag verder. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise stellen we het probleem meteen vast en bieden een oplossing tegen een vaste prijs

Ontstoppingsdienst Sobry, dat is

  • Persoonlijke Service
  • Snel ter plaatse in Lembeek
  • Een vakkundig en propere oplossing
  • Tegen een vaste prijs

Wij helpen je graag meteen met deze diensten:

Ontstoppen

Verstoppingen zijn nooit welgekomen. Een verstopte wc of afvoer, water dat niet wegloopt uit je bad of een penetrante putjesgeur: je dagelijks comfort in huis of in je bedrijfspand te Lembeek wordt er serieus door verstoord. Wij helpen je er snel van af.

Camera-inspectie in Lembeek

Vermoed je een probleem in je riolering zoals roest, een verzakking, ingegroeide boomwortels of slijtage, maar kan je de oorzaak zelf niet vinden? Aan de hand van een camera-inspectie van je leidingen en riool, leggen wij snel de vinger op de wonde.

Geurdetectie

Last van vieze geuren in of rond je huis in Lembeek? Rookdetectie kan de oorzaak snel en eenvoudig blootleggen, of dat nu een ontstopping, lek of een ander probleem is. Hoe dit in z’n werk gaat? Volgens het principe: waar rook is, is vuur. Al vullen we jouw afvoerleidingen natuurlijk enkel met onschadelijke, gekleurde rook.

Ontkalken

Zit er kalk in je leidingen of zijn er wortels in je rioolnetwerk doorgedrongen? Aan de hand van een camera-inspectie komen we precies te weten waar een tussenkomst vereist is en verwijderen we het probleem met het juiste materiaal bij jou ter plaatse in Lembeek, zonder iets uit te breken. Toekomstige problemen kan je vermijden door je leidingen twee keer per jaar te laten controleren

Advies bij aankoop of renovatie woning in Lembeek

Als je een bestaande of nieuwbouwwoning koopt, weet je niet welke addertjes of rioleringen er onder het gras zitten. Met een camera-inspectie brengen wij dat voor jou in kaart. We kijken naar de staat van je riolering en melden eventueel zwakke punten. Zo weet je wat aangepakt bij je renovatie. Daar helpen wij je natuurlijk ook graag bij.

Herstellingen

Is er een lek in je riolering, afvoer of put? Je merkt het meestal aan de typische rioolgeur en een trager werkende afvoer. Dit kunnen we op twee manieren oplossen: door de leiding te vervangen of door ze te herstellen. Meestal kiezen we die tweede, want dat kan eenvoudig zonder graafwerken.

Contacteer ons nu voor een snelle service van Ontstoppingsdienst Sobry In Lembeek.

Neem contact op

Ontstoppingsdienst nodig? Contacteer ons nu en wij zijn snel ter plaatse. Vakkundig en proper opgelost, en dit aan vaste prijzen.

Contact